Siljan Travklubb

Siljan Travklubb

onsdag 13. mai 2009

Commander Crowe mot Eliteloppet!!!



Johnny Takter var byttet ut med stallmann Peter Ingves, mellomdistanse var byttet ut med sprint for første gang og spor en bak bilen var et spørsmålstegn.

Commander Crowe hadde ingen problemer med å takle noen av delene på Halmstad i går kveld (mandag 11-5-2009). Ingen var i nærheten av å utfordre om føringen.

Dermed kunne Ingves kjøre 1.12 første fem hundre og 14.1 første runden i Securitas Loppet med 60.000 kroner til vinneren.
På siste langside angrep Kolgjini fra andre utvendig med Glen Kronos, da ble samtidig tempoet økt drastisk. Kolgjini gikk ned igjen i temposkjerpningen og rundt siste sving kunne den røde vallaken se litt sløv ut i føringen. Inn på oppløpet fikk han noen lengder ned til de øvrige og de var sikkert gode å ha. Classic Grand Cru spurtet sylhvasst og var knapt slått mens Glen Konos var en lengde og to bak. Vinnertiden ble 12.6/1640 auto.

- At han kunne åpne så fort som han gjorde åpner noen nye dører sa trener Petri Puro etter løpet. Nå er hesten seks år og skulle vi få en invitasjon til Elitloppet er det kanskje ikke noe å vente mer på.

fra trav24.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar