Siljan Travklubb

Siljan Travklubb

søndag 5. juni 2011

Sørlandets Travbane 05-06-2011

I dagens omgang på Sørlandets Travpark i det kanon flotte været var det 5 Siljanhester til start.




I dagens ponniløp var Annika T.Espedal trente og eide Larsen ute det endte med en fin 7 plass på tiden 2.58,4 distansen var 1640 m men Larsen stod på tilegg og var 1780 m bak dem andre. Vi Gratulerer eier og trener Annika med prestasjonen!









Larsen og Annika her under årets påsketrav på Klosterskogen Travbane



I dagens 2 løp var det 3 siljanhester til start i 1 spor stod Tysvær Mai, 6 spor Vår Faxa og 8 spor Alsaker friggen.



Startbilen slipper feltet og Vår Faxa piler til tet og overtar lederplassen, Tysvær Mai ligger invendig og Alsaker Friggen ute i annet spor.


Vår Faxa leder fra start til mål og vinner enkelt på tiden 31,4a over 2140m med Tom Erik Solberg i sulkyen. Eier er Stall Revahaugen og trener er Elisabeth B.Øksenholt! Vi Gratulerer så mye med den flotte seieren!




Vår Faxa Vinner





Tysvær Mai endte uplassert på tiden 33,0ag med Thot Borg i sulkyen. Trener er Runar Hagen som også eier hesten sammen med May Kristin Hagen



Alsaker Friggen endte uplassert på tiden 35,4ag med Asbjørn Tengsareid i sulkyen. Trener er Inger Alice Tengesdal og eiere er Annika.T.E og Trine-Alice T.E




I dagens 5løp var Lady Portia ute det endte uplassert på tiden 16,2a med Tom Erik Solberg i sulkyen. Trener er Jørn Olav Olsen og eier er Annbjørg Christensen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar