Siljan Travklubb

Siljan Travklubb

mandag 19. september 2011

Bjerke 18-09-2011

I dagens Travkjøring hvor det bel Kriterie finale for både kalblods og varmblods 3 åringer og Derbyfinaler for Varmblods og Kalblods 4 åringer. Det var tre hester fra siljan som startet.



I kveldens 8 løp var Vår Faxa ute i Derbyfinalen det endte med en knall flott 6 plass på tiden 29,1a og 25 000 kr inn på konto. Kusk var Kai Johansen. Trener er Elisabeth B.Øksenholt og eier er Stall Revahaugen. Vi Gratulerer med den flotte plasseringen! :))







Vår Faxa & Kai Johansen







I kveldens 9 løp var Most Wanted One ute i Derbyfinalen det endte uplassert på tiden 16,5a med Eirik Høitomt i sulkyen. Trener er Stian Hovstø og eier er Øystein Serkeland.







Most Wanted One her med Per Oleg Midtfjeld





I kveldens 12 å siste løp var Malcyon Magic ute i Per Ulvens Æresløp med 100 000 kr i 1 premie. I de 2 siste startene så har Malcyon Magic gått monte noe som har slått kjempe positivt ut det har endt med 2 siere og i dag i Per Ulvens Æresløp så spant Malcyon Magic til tet hun ledet fra start til mål og vant enkelt på tiden 17,9 med Eirik Høitomt i sulkyen! Vi Gratulerer trener Stian Hovstø, Oppasser Hanne Sikane og eier Øystein Serkeland! :) så Nå står hun med 3 strake seiere! :))










Malcyon Magic

















































































Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar