Siljan Travklubb

Siljan Travklubb

tirsdag 16. april 2013

Drammen Travbane 14-04-2013

I kveldens omgang på Drammen Travbane var det hele 11 siljanhester til start. 3 store hester og 8 ponnier. :)

I dagens Prløp var Big Chief ute det endte ikke godkjent på tiden 28,0 over 2100m med Geir Vegar Gundersen i sulkyen! Trener er Brede Halvorsen som også eier hesten sammen med Bjørn Halvorsen.



I kveldens ponniløp for kategori A ponnier var det hele 7 Siljanponnier ute i samme løp. 

I kveldens ponniløp var Linhagens Fritz ute det endte med en flott seier på tiden gode 2.30,8a G over 1700 med Martin Hagen i sulkyen som for dagens kjørte sitt aller første løp! :) Vi gratulerer den unge og lovende kusken Martin Hagen med sin første sier som han også eier og trener sammen med sin bror Petter Hagen! :)

I kveldens ponniløp var Skorpan C.C(S) ute det endte med en flott 3 plass på tiden 2.33,8a G over 1700m med Hans Martin Rød i sulkyen! Vi gratulerer den unge og lovende kusken Hans Martin Rød og Bjørn Vidar Rød som eier ponnien! :)

I kveldens ponniløp var Eksl.Classic Lady ute det endte med en flott 6 plass på tiden 2.39,3a G over 1700m med Sebastian Rød i sulkyen! Vi gratulerer den unge og lovende kusken Sebastian Rød som også trener og eier ponnien! :)

I kveldens ponniløp var Twisted Little Star ute det endte med en flott 7 plass på tiden 2.40,3a G over 1700m med Mina Charlotte Rølvaag i sulkyen! Vi gratulerer den unge og lovende kusken Mina Charlotte Rølvaag som også trener ponnien og eier er Per Vetle Kals! :)

I kveldens ponniløp var Larsen ute det endte med en flott 9 plass på tiden 2.43,8a over 1700m med Annika.T.Espedal i sulkyen! Vi gratulerer den unge og lovende kusken Annika.T.Espedal som også trener og eier ponnien! :)

I kveldens ponniløp var Emmeros Charley Boy(S) ute det endte med en flott 10 plass på tiden 2.51,8a G over 1700m med Ingrid Elise Rød i sulkyen! Vi gratulerer den  unge og lovende kusken Ingrid Elise Rød som også trener ponnien og eier er Bjørn Vidar Rød! :)

I kveldens ponniløp var Charlie CC(S) ute det endte med Dg med Celine Rød i sulkyen! Vi ønsker den unge og lovende Celine Rød bedre lykke neste gang som også trener og eier ponnien! :)


I kveldens ponniløp for kategoria B,C,D var det 1 siljanponni ute.

I kveldens 2 ponniløp var Arnold ute det endte med en flott 5 plass på tiden 2.00,2 over 2340m med Annika.T.Espdal i sulkyen! Vi gratulerer den unge og lovende kusken Annika.T.Espedal som også trener og eier ponnien! :)

I kveldens 6 løp var Alice News ute det endte med en fin 4 plass på tiden 20.4a over 2100m med Trine-Alice.T.Espedal i sulkyen! Vi gratulerer trener Inger-Alice Tengesdal og Trine-Alice.T.Espedal som også eier hesten sammen med Annika.T.Espedal ! :)
 


I kveldens 7 løp var Tysvær Mai ute det endte med en fin 6 plass på tiden 35,1ag over 2100m med Liv Pedersen i salen! Vi gratulerer trener Runar Hagen som også eier hesten sammen med May Kristin Hagen! :)



       
   
  
    
  
   
      
 
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar