Siljan Travklubb

Siljan Travklubb

torsdag 2. mai 2013

Klosterskogen Travbane 02-05-2013

I kveldens omgang på Klosterskogen Travbane var det 7 siljanponnier til start.

Og en spesiell dag i dag var det også for Sol Emilie Risdal som i dag skulle kjøre sin egnetrent ponni Speedy Bon Bon i sitt 1 ordentlige løp etter godkjent prløp den 19.04. :))

Og Tusen takk til vår supre ponni fotograf  Therese Bertelsen for flotte bilder. :))

Resultater og bilder fra ponniløpet:

I kveldens ponniløp var  Celina B ute det endte med en flott 2 plass på tiden gode 2.50,4 G med Erik Sikane i sulkyen! Vi gratulerer den unge og lovende kusken! :)

I kveldens ponniløp var Emmeros Charley Boy(S) ute det endte med en flott 4 plass på tiden 2.55,7 G med Ingrid Elise Rød i sulkyen! Vi gratulerer den unge og lovende kusken! :)

I kveldens ponniløp var Linhagens Fritz(S) ute det endte med en 5 plass på tiden 2.38,2 med Petter Hagen i sulkyen! Vi gratulerer den unge og lovende kusken! :)

I kveldens ponniløp var Skorpan C.C(S) ute det endte med en flott 6 plass på tiden 2.43,3 G med Hans Martin Rød i sulkyen! Vi gratulerer den unge og lovende kusken! :)

I kveldens ponniløp var Charlie CC(S) ute det endte med en flott 7 plass på tiden 2.39,0 G med Celine Rød i sulkyen! Vi gratulerer den unge og lovende kusken! :)

I kveldens ponniløp var Twisted Little Star ute det endte med DG med Mina Charlotte Rølvaag i sulkyen! Twisted Little Star og Mina Charlotte Rølvaag kommer sterkere tilbake :)

I kveldens ponniløp var Speedy Bon Bon ute det endte med DG med Sol Emilie Risdal i sulkyen! Speedy Bon Bon og Sol Emilie Risdal kommer sterkere tilbake :)




    
   
  
  
    
    
     
   
   

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar