Siljan Travklubb

Siljan Travklubb

tirsdag 20. august 2013

Jarlsberg Travbane 18-08-2013

I kveldens omgang på Jarlsberg Travbane søndag kveld var det 5 siljanponnier og 3 siljanhester til start.

I kveldens ponniløp var Eksl.Classic Lady ute det endte med en kjempe flott sier på tiden 2.33,6 med Sebastian Rød i sulkyen! :) Vi gratulerer den unge og lovende kusken med den flotte seieren! :))

I kveldens ponniløp var Twisted Little Star ute det endte med en flott 4 plass på tiden 2.37,1 G med Mina Charlotte Rølvaag i sulkyen! :) Vi gratulerer den unge og lovende kusken med den fine plasseringen! :))

I kveldens ponniløp var Emmeros Charley Boy ute det endte med en flott 6 plass på tiden 2.53,2 med gjestekusk Celine Rød i sulkyen! :) Vi gratulerer den unge og lovende kusken med den fine plasseringen! :))

I kveldens ponniløp var Celina B ute det endte med en flott 7 plass på tiden 2.51,7 G med Erik Sikane i sulkyen! :) Vi gratulerer den unge og lovende kusken med den fine plasseringen! :))

I kveldens ponniløp var Linhagens Fritz ute det endte med en flott 9 plass på tiden 2.34,3 med Martin Hagen i sulkyen! :) Vi gratulerer den unge og lovende kusken med den fine plasseringen! :))

I kveldens 1 løp var Lady Portia ute etter pause det endte uplassert på tiden 20,8a over 2100m med Stefan Karlsson i sulkyen! Trener er Stian Hovstø og eier er Annbjørg Christensen.

I kveldens 4 løp var Riverside Touchman ute det endte med en rå sterk og ikke minst helenkel seier på tiden gode 14,6a(ny rek) over 1609m med Vidar Hop i sulkyen! :) Vi gratulerer trener Jan Sæves som også eier hesten sammen med Anne Grete Sæves med den flotte seieren! :))
Riverside Touchman vinner helenkelt!

I kveldens 4 løp var Chip Va Bene ute etter pause det endte med en fin 6 plass på tiden 16,3a over 1609m med Thor Borg i sulkyen! :) Vi gratulerer trener og eier Margit Rønningen med plasseringen! :))








                                                      
                                                            
                                                           
                                                  
                                                             
                                                            
                                                             
                                                             
                                           

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar