Siljan Travklubb

Siljan Travklubb

torsdag 12. desember 2013

Klosterskogen Travbane 12-12-2013

I kveldens omgang på hjemmebanen Klosterskogen Travbane var det ponniene som stod i fokus denne kvelden. Det var hele 6 siljanponnier til start.

I kveldens ponniløp var Linhagens Fritz (S) ute det endte med en fin seier på tiden 2.37,0G med Petter Hagen i sulkyen! :) Vi gratulerer kusk Petter Hagen som også eier ponnien sammen med sin bror Martin Hagen med den flotte prestasjonen! :))
Linhagens Fritz

I kveldens ponniløp var Luffsan(S) ute det endte med en fin 2 plass på tiden 2.37,0 med Ingrid Elise Rød i sulkyen! :) Vi gratulerer den unge og lovende kusken med den fine plasseringen! :))
Luffsan

I kveldens ponniløp var Eksl. Classic Lady ute det endte med en fin 3 plass på tiden 2.39,0G med Sebastian Rød i sulkyen! :) Vi gratulerer den unge og lovende kusken med den fine plasseringen! :)) 
Eksl. Classic Lady

I kveldens ponniløp var Skorpan C.C(S) ute det endte med en fin 4 plass på tiden 2.44,0G med Hans Martin Rød i sulkyen! :) Vi gratulerer den unge og lovende kusken med den fine plasseringen! :))
Skorpan C.C

I kveldens ponniløp var Charlie CC(S) ute det endte med en fin 6 plass på tiden 2.45,0 med Celine Rød i sulkyen! :) Vi gratulerer den unge og lovende kusken med den fine plasseringen! :))
Charlie CC

I kveldens ponniløp var Twisted Little Star ute det endte med en fin 8 plass på tiden 2.49,0 med Mina Charlotte Rølvaag i sulkyen! :) Vi gratulerer den unge og lovende kusken med den fine plasseringen! :))
Twisted Little Star





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar