Siljan Travklubb

Siljan Travklubb

tirsdag 10. juni 2014

Bjerke Travbane 08-6-2014

I dagens omgang på landets hovedbane Bjerke Travbane på selveste OPG helgen var det 5 siljanponnier til start i OSLO MINI GRAND PRIX! :))


"MINA`S FØRSTE STORLØPSSEIER!"


I dagens ponniløp jaktet Mina Charlotte Rølvaag sin 1 storløp seier med Ametist(S). Det kunne ikke gått bedre tet fra start til mål med en liten galopp ut av siste sving men tok en kruttsterk seier på tiden 2.23,4 G over 1609m med strålende kuskeprestasjon av Mina Charlotte Rølvaag i sulkyen! :)) Vi gratulerer den unge og lovende kusken med den flotte prestasjonen og styringen! :))




I dagens ponniløp var Luffsan(S) ute det endte med en flott 5 plass etter å ha tapt en del på en liten galopp. Luffsan gikk tiden fine 2.26,3 G over 1609m med Ingrid Elise Rød i sulkyen! :)) Vi gratulerer den unge og lovende kusken med den flotte prestasjonen og styringen! :))


I dagens ponniløp var Linhagens Fritz(S) ute det endte med en flott 6 plass på tiden 2.26,9 over 1609m med Petter Hagen i sulkyen! :)) Vi gratulerer den unge og lovende kusken med den flotte prestasjonen og styringen! :))


I dagens ponniløp var også Eksl. Classic lady ute det endte med en flott 10 plass på tiden 2.32,2 over 1609m med Sebastian Rød i Sulkyen! :)) Vi gratulerer den unge og lovende kusken med den flotte prestasjonen og styringen! :))


I dagens ponniløp var også Charlie CC(S) ute det endte med DG med Celine Rød i sulkyen! Charlie CC og Celine Rød kommer sterkere tilbake neste gang! :))






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar