Siljan Travklubb

Siljan Travklubb

tirsdag 15. juli 2014

Jarlsberg Travbane 13-07-2014

I dagens omgang på Jarlsberg Travbane hvor det var siste dag av travstevnet som skulle kjøres i år.. Dette var dagen da Ulf Thoresen skulle minnes både i åpen klasse og hoppeavdeling. For noen løp og hester vi fikk se!
Men nå skal vi gå tilbake til siljanekvipasjene. Det var hele 7 ekvipasjer fra Siljan til start i Harald Skoglis Minneløp.


I dagens ponniløp var Eksl Classic Lady ute det endte med en flott 2 plass på tiden 2.36,3 G over 1680m med Sebastian Rød i sulkyen! Vi gratulerer trener/eier og kusk Sebastian Rød med den flotte plasseringen! :))


I dagens ponniløp var også Luffsan(S) ute det endte med en flott 4 plass på tiden 2.27,9 G over 1780m med Mina Charlotte Rølvaag i sulkyen! Vi gratulerer Mina Charlotte Rølvaag med den flotte plasseringen! :))


I dagens ponniløp var også Linhagens Fritz(S) ute det endte med en flott 5 plass på tiden 2.31,4 over 1740m med Petter Hagen i sulkyen! Vi gratulerer  trener/eier og kusk Petter Hagen med den flotte plasseringen! :))


I dagens ponniløp var også Charlie CC(S) ute det endte med en flott 6 plass på tiden 2.34,0 G over 1720m med Celine Rød i sulkyen! Vi gratulerer trener/eier og kusk Celine Rød med den flotte plasseringen! :))


I dagens ponniløp var også Larsen ute det endte med en flott 7 plass på tiden 2.44,3 G over 1620m med Annika.T.Espedal i sulkyen! Vi gratulerer trener/eier og kusk Annika.T.Espedal med den flotte plasseringen! :))


I dagens ponniløp var også Celina B ute det endte med en flott 10 plass på tiden 2.48,7 G over 1600m med Erik Sikane i sulkyen! Vi gratulerer trener og kusk Erik Sikane med den flotte plasseringen! :))


I dagens ponniløp var også Månstorps Fax ute det endte med DG med Sol Emilie Risdal i sulkyen! Månstorps Fax og Sol Emilie kommer sterkere tilbake neste gang! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar