Siljan Travklubb

Siljan Travklubb

søndag 27. juli 2014

Sørlandets Travpark 19-07-2014

I lørdagens omgang på Sørlandets Travpark selveste NM-dagen. Denne dagen ble det arrangert Norges Mesterskap for kategori A var det hele 5 siljanponnier og Annika.T.Espedal hadde fått gjesteoppsitt på Månstorps Krafft.

NM VINNERE I FORM AV LUFFSAN & MINA CHARLOTTE RØLVAAG

I dagens ponniløp var Luffsan(S) ute etter et tøft løp i dødens og en kjempe spennende oppløpskamp var det Luffsan og Mina Charlotte Rølvaag som kunne heise armen høyest i været.! Luffsan vant på tiden flotte 2.23,5 over 1609m med gjestekusk Mina Charlotte Rølvaag i sulkyen! Vi gratulerer den unge og ikke minst lovende kusken med den flotte seieren! :))

I dagens ponniløp var Linhagens Fritz(S) ute det endte med en fin 5 plass på tiden 2.29,2 G over 1609m med Petter Hagen i sulkyen! Vi gratulerer den unge og lovende kusken med den flotte plasseringen! :))

I dagens ponniløp var Månstorps Krafft(S) ute det endte med en fin 7 plass på tiden 2.29,9 over 1609m med Annika T.Espedal i sulkyen! Vi gratulerer Annika som hadde fått gjesteoppsitt på ponnien til Amalie Tjomsland! :))

I dagens ponniløp var Charlie CC(S) ute det endte med en fin 9 plass på tiden 2.36,1 over 1609m med gjestekusk Sebastian Rød i sulkyen! Vi gratulerer den unge og lovende kusken med den fine plasseringen! :))

I dagens ponniløp var Eksl.Classic Lady ute det endte med en fin 10 plass på tiden 2.36,7 over 1609 m med gjestekusk Celine Solberg Akselsen i sulkyen! Vi gratulerer den unge og lovende kusken med den fine plasseringen! :))

I dagen ponniløp var Skorpan CC(S) ute det endte med DG med Hans Martin Rød i sulkyen! Skorpan og Hans Martin kommer sterkere tilbake nestegang! :))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar