Siljan Travklubb

Siljan Travklubb

mandag 1. desember 2014

Klosterskogen Travbane 01-12-2014

I kveldens omgang på hjemmebanen 1 desember dag i mnd var det 4 siljanponnier og 2 siljanhester til start.

I kveldens ponniløp var Skorpan CC ute det endte med en fin 2 plass på tiden 2.46,6G over 1780m med Hans Martin Rød i sulkyen! Vi gratulerer den unge og lovende kusken med den fine plasseringen! :))

I kveldens ponniløp var Celina B ute det endte med en fin 3 plass på tiden 2.55,4 over 1700m med Erik Sikane i sulkyen! Vi gratulerer den unge og lovende kusken med den fine plasseringen! :))

I kveldens ponniløp var Månstorps Fax ute det endte med Dg med Sol Emilie Risdal i sulkyen! Månstorps Fax og Sol Emilie kommer sterkere tilbake nestegang! :))

I kveldens ponniløp var Luffsan ute det endte med Dg med Ingrid Elise Rød i sulkyen! Luffsan og Ingrid Elise kommer sterkere tilbake nestegang! :))

I kveldens 1 løp var Chip Va Bene ute det endte med en fin 5 plass på tiden 18,4a over 1700m med Geir Vegard Gundersen i sulkyen! Vi gratulerer trener og eier Margit Rønningen med plasseringen! :))


I kveldens 7 løp var Valle Ada ute etter pause det endte med en fin 8 plass på tiden 37,0 over 2100m med Anette Frønes i sulkyen! Vi gratulerer trener Svein Saga som også eier hesten sammen med Anne Grethe Saga med plasseringen! :))



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar