Siljan Travklubb

onsdag 13. mai 2009

OGP dagen med tur og overraskende vinner

Siljan Travklubb var på en veldig fin tur 10. mai. Totalt 19 travintresserte sjeler hadde tatt turen til Oslo for å overvære de flotte løpene på grandprix dagen.

Vinneren av hovedløpet VG Oslo Grand Prix ble Russel November, mens Tinita Love gjorde en meget hederlig innsats med femteplass og satt stengt over mål. Femteplassen her var verdt 75.000 og kretsen rundt hesten håper og tror nå på en plass i Eliteloppet på Solvalla siste helgen i Mai.

Flotte løp var det hele dagen, og kanskje mest inntrykk gjorde Åsajerven, som vant kaldblodskampen på gode 21,9. Her åpnet man 16.2 første 500!!!!!!!

Global Investment vant både kval og finale i Megaman cup med Bjørn Goop i sulkyen.
Sanawa* (FR) vant 3 årsløpet på 13.3a.

Mens franske Royale De Crepon* (FR) ble dagens raskeste hest i Pytt og Panne 4-års elite på sterke 12.8a. Her var forøvrig stall-Grenerie eide Muskelmann G.T og Diablo Va Bene med i løpet og ble henholdsvis uplassert (14.8) og femteplass (14.1).

Quarcio Du Chene* (S) vant dagens siste løp på 13.1 med Bjørn Goop i sulkyen.