Siljan Travklubb

Siljan Travklubb

søndag 22. mars 2009

Diablo Va Bene og Muskelmann G.T

Førstkommende tirsdag kommer Alexander Heisholt ut med 4-årige Diablo Va Bene i et lite, men fint løp på Momarken. Fjorårets Kriterietoer møter fire konkurrenter, bl.a stallkamerat Muskelmann G.T. i kamp om hele 50.000 kroner.
Diablo Va Bene var bare to ganger uplassert i fjor og det er liten tvil om at hesten tålte
Heisholts friske satsning. Start i Bjerkesprinten, Vårfinalen, Ulf Thoresens Minneløp, Europamesterskapet for 3-åringen og flere av unghestløpene på andre norske baner ga hele 640.000 kroner på konto.
Bare under 3-års-sprinten på Bjerke som Lord Capar vant på 12.6 og en start i Sverige var Kadabra-sønnen uplassert. Det er flott at noen tør ta opp kampen med utlendingene, om det resultarer i at prikken over i`en uteblir i en strålende sesong så kan det meget vel gjøre hesten godt forbedret til årets sesong.
Hvordan han du fått trent Diablo Va Bene i vinter Alex?
- Det har gått helt etter planen. Jeg har kupert terreng hjemme og han fikk først en god del mengdetrening, mens han nå har fått intervalltrening i en drøy måned. Vi har unngått noen skader eller sykdom og har ingenting å klage på. Hesten kjennes fin ut og jeg regner med at han skal være med helt der fremme på Momarken. Jeg har bare vært en tur på banen med ham, da kjørte jeg 1.25 i siste heatet midt i banen, da var han fin. Det kan selvfølgelig hende han er litt seig og trenger løp men vi får se hvordan det går.
Hva er så planenen for 4-års sesongen?
- Vi håper så klart å få være med i de største løpene i år, men det er ikke alltid like lett å planlegge. Det første store målet er påsken på hjemmebane. Banen forbeholder seg retten til å plukke ut deltagerene selv står det i løpsbulletinen og vi får bare se om vi er blant dem, jeg får ihvertfall ikke noe svar når jeg spør sier Heisholt.
Du sender også Muskelmann G.T. til start?
- Ja han blir bedre og bedre og henger bedre sammen i skrotten for hver start. Sist gikk han med full fart inn i mål og skjønner litt mer for hver gang. Han er ikke helt trygg enda på hva han skal gjøre når åpningen kommer o.s.v. men det lærer han. Han er i form og jeg håper han gjør en god figur.
Finn Arne Bakkeberg sender også ut Ramona`s Express som slo til og vant to storløp for Katja Huuskonen på slutten av fjoråret. Tirsdag er det Eirik Høitomt som skal styre skuta. Fra Jarlsberg kommer Best Boy Augustinu, mens det store hjemmehåpet blir Anders Tovengens Sugar Fine Photo.

fra Trav24.no http://www.trav24.no/index.php/nor/nyhetsarkiv/alex_haaper_han_er_med_der_fremme

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar