Siljan Travklubb

Siljan Travklubb

onsdag 24. august 2011

Klosterskogen 22-08-2011

I kveldens omgang i solskinnet på Klosterskogen Travbane var det hele 5 siljanhester til start.





I kveldens 2 løp var Casawee ute i et monteløp etter å ha ligget i dødens ved siden av Richrider som åpnet 1 fem på 13 og 1000 på 15 så gikk han et knall løp og ble nummer 2 og tiden ble gode 17,9a over 1700m med Trine-Alice.T.Espedal i salen! Trener er Inger Alice Tengesdal ,psevd Stall Sigøynerane andelslag! Vi gratulerer med den flotte prestasjoen! :)






Casawee og Trine-Alice.T.E









I kveldens 8 løp var Alice News ute i sin 2 start for året etter hun debuterte sist med en fin 6 plass. I dag endte hun på en fin 7 plass på tiden 21,2 over 2120 m med en av sine eiere i vogna. Trine-Alice.Tengedal kjørte og eier hesten sammen med sin søster Annika.T.Espedal. og Inger Alice Tengesdal er trener. Vi gratulerer! :)







Alice News og Trine-Alice.T.E




I kveldens 9 løp var Gimle og Valle Ada Ute.



Gimle endte på en 7 plass på tiden 33,9 med Alexsander heisholt i sulkyen. Trener og eier er Johan Hogstad. Vi gratulerer!









Gimle













Valle Ada endte uplassert på tiden 36,2g med Thor borg i sulkyen. Trener er Svein Saga som også eier hesten sammen med sin kone Anne Grete Saga.








Valle Ada













I kveldens 10 og siste løp var Mentor Pia ute hun ble disket i mål som nr 7 med Alexsander Heisholt i sulkyen. Trener og eier er Johan Hogstad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar