Siljan Travklubb

Siljan Travklubb

torsdag 8. september 2011

Klosterskogen 08-09-2011

I kveldens omgang på Klosterskogen Travbane var det 5 siljanhester til start.




I kveldens 6 løp var Power To Charm sønnen Casawee ute etter å ha fått en fin reise i 3-4 par utvendig til siste lanside så spurtet han fint inn til en finfin 3 plass på tiden 19,8a over 2100 m med Trine-Alice.Tengesdal.Espedal i sulkyen! Trener er Inger Alice Tengesdal og eier er andelslaget Stall Sigøynerane. Vi gratulerer med den flotte prestasjonen! =)




Casawee og Trine-Alice blir 3




I kveldens 7 løp var det 2 siljanhester ute i samme løp det var Valle Arja og Tysvær Mai.Valle Arja fikk en flott 2 plass på tiden 31,2a over 1700 m med Alexsander Heisholt i sulkyen! Trener er Alexsander Heisholt og eier er Carolyn Skyer! Vi gratulerer med den fine prestasjoenen! :)




Valle Arja blir 2







Tysvær Mai endet på en fin 5 plass på tiden 31,9ag med Thor Borg i sulkyen! Trener er Runar Hagen som også eier hesten sammen med May Kristin Hagen. :) Vi gratulerer!



I kveldens 8 og siste løp for kvelden var opdalsduelatene Gimle og Valle Ada ute.



Gimle fikk en fin 7 premie på tiden 35,3 med Alexsander Heisholt i sulkyen! Trener og eier er Johan Hogstad! :) Vi gratulerer!



Valle Ada endet uplassert på tiden 38,3 med Thor Borg i sulkyen! Trener er Svein Saga som også eier hesten sammen med Anne Grete Saga.






























Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar