Siljan Travklubb

Siljan Travklubb

torsdag 22. mars 2012

Drammen 20-03-2012

I kveldens omgang på Drammen Travbane var det 2 siljan hester til start.

I kveldens 4 løp var stall kammeratene Gimle og Hogsta'n ute.


Gimle endet på en fin 6 plass på tiden 33,4ag over 1700m med Eirik Høitomt i sulkyen! Vi Gratulerer trener og eier Johan Hogstad med den fine prestasjonen.

Hogsta'n endet på en fin 7 plass på tiden 33,4ag over 1700m med Alexander Heisholt i sulkyen! Vi gratulerer trener og eier Johan Hogstad med den fine prestasjonen.

9 kommentarer:

  1. Gult på hvitt umulig å lese. Nå har du i lang tid hatt fin og klar side. Så skifter du til dette! Kom tilbake til det som var..
    Har du ikke prøvet deg frem nok nå da??

    SvarSlett
    Svar
    1. Her er det tydeligvis noen som er redde for nye ting. Å at de heller skal være glad for at du gjør den jobben du gjør for bruker MYE tid på dette!! Sett Heller pris på den jobben som blir gjort på denne siden!! Syntes Hanne gjør en kjempe jobb!! :)

      Slett
    2. Ja all ros til henne for siden,men det bør jo kunne leses av alle som stiller/er glade i klubben vår! Er ikke det meningen da?

      Slett
    3. siden var under oppdattering var ikke ferdig med designet enda så ble litt feil. da nettet ble borte når jeg holdt på skulle ikke være gul skrift! :)

      beklager så meget altså

      Slett
    4. Hei.
      Jeg synes Hanne gjør en fatastisk bra jobb med denne travsiden, hun legger tross alt så mye tid av sin fritiden for å oppdatere om hestene i siljan.

      Jeg synes det er lite voksent å svare som anonymt. Og ikke kunne stå frem med navn.

      Hanne er sikkert villig til å gi dere som kritiserer her på travsiden jobben med og oppdatere travsiden til siljan travklubb.

      ..... SKJERP DERE......

      Slett
  2. Enig med den som skrev innlegg!

    SvarSlett
  3. Jeg tar hintet, dere vil ikke ha eldre lesere med dårlig syn!!

    SvarSlett
  4. Bra sagt Oddbjørn!!!
    Å til dere som IKKE tør skrive Navnet deres, La vær å komentere!!!!
    Fortsett å jobbe du Hanne: Du gjør en kjempe jobb og folk burde være takk nemlige i steden!! :D

    SvarSlett
  5. Syns du gjør en super jobb på denne siden her jeg Hanne.. Og litt gult nå før påske kan ikke være såååå ille.., går veldig godt an å lese..:))

    SvarSlett