Siljan Travklubb

Siljan Travklubb

tirsdag 15. mai 2012

Bergen Travpark 11-05-2012

I kveldens omgang på Bergen Travpark var det ingen siljanhester til start men Siljanjenta Trine-Alice.T.Espedal hadde kvalifisert seg til Norges Mesterskap for stallansatte.
Trine-Alice.T.Espedal skulle kjøre sitt første NM og hun var den yngste deltakeren. Hun representeret Klosterskogen Travbane.
Nm skulle gå over 4 løp 2 for Kaldblodshester og 2 for Varmblodshester.

I kveldens 2 løp startet Trine-Alice.T.Espedal med å kjøre D-valget Førlands Faksa. Det kunne ikke gått bedre hun knallet til fra start og spant i fra de andre på oppløpet. Helenkel seier på tiden 27,8a .!  :)

I kveldens 3 løp kjørte Trine-Alice.T.Espedal en litt mer betrod hest med navn Olivia Sund ,men det ble litt feil underveis men hun spurtet inn til en fin 6 plass på tiden 17,9a. :)

I kveldens 5 løp kjørte Trine-Alice.T.Espdal  Pajablesa hun knallet til fra start men hesten ga seg på slutten så den endte på 10 plass på tiden 32,5a.

I kveldens 7 løp var Trine-Alice.T.Espedal ute med sin antatt beste sjanse for dagen nemlig Ove Wassberg trente Harmony Ribb. Hesten gjorde et kanonløp og fikk en flott 2 plass på tiden 18,8a. :) 

Når poengene var talt opp så var det  Siljanjenta Trine-Alice.T.Espedal som var vinneren av NM for stallansatte. Hun jobber til daglig hos Per Gottling. :) Vi gratulerer Trine-Alice.T.Espedal med NM seier og ønsker henne lykke til fremover. :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar