Siljan Travklubb

Siljan Travklubb

fredag 14. september 2012

Jarlsberg Travbane 14-09-2012

I kveldens omgang på Jarlsberg Travbane 5 siljanhester til start.

I kveldens mønstringsløp 22 var 2 årige Rubi Porch ute i sitt 1 mønstringsløp det endet med ikke godkjent på tiden 35,2ag over 2100m med Trine-Alice.T.Espedal i sulkyen! Trener er Inger-Alice.Tengesdal som også eier hesten sammen med Morten Grorud.
Rubi Porch

I kveldens prøveløp 26 var Tiny Pearl ute det endte med godkjent prløp på tiden 23,0g med Alexander Heisholt i sulkyen! Vi gratulerer trener og eier Johan Hogstad og ønsker dem lykke til i fortsettelsen! :)

I kveldens 2 løp var Super News datteren Alice News ute det endet med en fin 6 plass på tiden 16,5a over 2100m med Trine-Alice.T.Espedal i sulkyen! Vi gratulerer trener Inger-Alice Tengesdal og Trine-Alice.T.Espedal som også eier hesten sammen med Annika.T.Espedal med den fine plasseringen! :)
Alice News

I kveldens ponniløp var det 2 siljanponnier til start.

I kveldens ponniløp var Larsen ute det endte med en flott seier på tiden gode 2.47,9 som også er ny rek. Larsen hentet inn 160m på 1 hesten og vant med 100m. :) Larsen ble som vanlig kusket av sin egen trener og eier Annika.T.Espedal i sulkyen! :) Vi gratulerer! :)
Larsen

I kveldens ponniløp var Emmeros Charley Boy(S) også ute det endte med en fin 7 plass på tiden 3.00,7 med Hans Martin Rød i sulkyen! Vi gratulerer! :)
Emmeros Charley Boy(S)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar