Siljan Travklubb

Siljan Travklubb

søndag 16. desember 2012

Klosterskogen Travbane 13-12-12

I kveldens omgang på hjemmebanen Klosterskogen Travbane var det 6 siljanhester til start.

I kveldens ponniløp var Larsen ute det endet med en flott 3 plass på tiden gode 2.49,4 over 2100m med sin faste kusk Annika.T.Espedal i sulkyen. :) Vi gratulerer trener og eier Annika.T.Espedal så mye med den fine plasseringen! =)
Larsen

I kveldens ponniløp var også Celina.B ute det endte med en flott 5 plass på tiden 3.04,2 G over 2100m med Erik Sikane i sulkyen. :) Vi gratulerer trener og kusk Erik Sikane med den fine plasseringen! =)
Celina B

I kveldens ponniløp var også Twisted Little Star ute det endte med en flott 7 plass på tiden 2.53,9 over 2100m med Mina Charlotte Rølvaag i sulkyen. :) Vi gratulerer trener og kusk Mina Charlotte Rølvaag med den fine plasseringen! =)
Twisted Little Star

I kveldens ponniløp var også Linhagens Fritz(S) ute det endet med en flott 9 plass på tiden 2.45,3G  over 2100m med Hans Martin Rød i sulkyen. :) Vi gratulerer gjestekusk Hans Martin Rø. :)) Trenere og eiere er Petter og Martin Hagen! :)
Linhagen Fritz(S) og Petter Hagen

I kveldens ponniløp var også Gunda ute det endte med en flott 10 plass på tiden 4.12,7G med Ingrid Elise Rød i sulkyen. :) Vi gratulerer den unge og lovende kusken Ingrid Elise Rød! :)
Gunda

 I kveldens 6 løp var Asuwish ute i ny regi av Inger-Alice.Tengesdal. Hun fikk en flott 4 plass på tiden fine 19,7 over 2100m med Trine-Alice.T.Espedal i sulkyen!=) Vi gratulerer kusk Trine-Alice.T.Espedal og trener og leier Inger-Alice.Tengesdal med den flotte plasseringen! :)

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar