Siljan Travklubb

Siljan Travklubb

lørdag 15. juni 2013

Klosterskogen Travbane 13-06-2013

I kveldens omgang på Klosterskogen Travbane 4 ponnier og 2 hester til start.

Prløp 21. I kveldens prløp var Big Chief ute det endte med ikke godkjent prløp på tiden 23,2 med Espen Grohs i sulkyen! Trener er Brede Halvorsen som også eier hesten sammen med Bjørn Halvorsen.

I kveldens monteponniløp var Charlie CC ute i sitt 1 monteløp i karrieren og det endte med 1 flott seier på tiden 3.11,7 med Celine Rød i salen! :) Vi gratulerer den unge og lovende jenta med seieren! :)

I kveldens monteponniløp var Goronje ute med det endte med en flott 2 plass på tiden 2.52,0 G med Siljanrytteren Mina Charlotte Rølvaag i salen! :) Vi gratulerer den unge og lovende jenta med den flotte plasseringen! :)

I kveldens monteponniløp var Eksl. Classic Lady ute det endte med en flott 4 plass på tiden 2.46,2 G med Erik Sikane i salen! :) Vi gratulerer den unge og lovende gutten med den flotte plasseringen! :)

I kveldens monteponniløp var Emmeros Charley Boy(S) ute det endte med DG med Ingrid Elise Rød i salen! :) Emmeros Charley Boy(S) og Ingrid Elise Rød kommer sterkere tilbake! :)

I kveldens 2 løp var Kringelandslovinda ute det endte uplassert på tiden 32,6a over 2100  med Alexander Heisholt i sulkyen! Trener og eier er Johan Hogstad.

I kveldens 8 løp var Chip Va Bene ute det endte med en flott 2 plass på tiden 18,0a over 2100m  med Tom Erik Solberg i sulkyen! :) 2 plassen var hvert 7500kr! Vi gratulerer trener og eier Margit Rønningen med den flotte prestasjonen! :)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar