Siljan Travklubb

Siljan Travklubb

mandag 15. juli 2013

Jarlsberg Travbane 13-07-2013

I dagens omgang på Jarlsberg Travbane var det 5 siljanponnier til start.


Resultater fra Ponniløpet Harald Skogli's minneløp:

I dagens ponniløp var LINHAGENS FRITZ(S) ute det endte med en flott seier på tiden gode 2.31,3 G over 2300 m PETTER HAGEN i sulkyen! Vi Gratulerer den unge og lovende kusken som også eier hesten sammen med broren sin Martin Hagen med den flotte seieren! :) 
VINNEREN Linhagens Fritz - Petter Hagen
 
I dagens ponniløp var TWISTED LITTLE STAR ute det endte med en fin 3 plass på tiden gode  2.37,7 G over 2220 med Mina Charlotte Rølvaag i sulkyen! Vi gratulerer den unge og lovende kusken med den flotte prestasjonen! :))
Twisted Little Star - Mina Charlotte Rølvaag

I dagens ponniløp var CELINA B* ute det endte med en fin 8 plass på tiden 2.50,7 over 2100m med ERIK SIKANE  i sulkyen! Vi gratulerer den unge og lovende kusken med den flotte prestasjonen! :))
Celina B - Erik Sikane

I dagens ponniløp var EKSL. CLASSIC LADY ute det endte med en fin 12 plass på tiden 2.42,0 over 2240m med SEBASTIAN RØD i sulkyen! Vi gratulerer den unge og lovende kusken med den flott prestasjonen! :))
Eksl.Classic Lady - Sebastian Rød

I dagens ponniløp var SKORPAN.C.C ute det endte med DG over 2240 med HANS MARTIN RØD  i sulkyen! SKORPAN.C.C og HANS MARTIN RØD kommer sterkere tilbake! :))
Skorpan C.C - Hans Martin Rød

 






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar