Siljan Travklubb

Siljan Travklubb

lørdag 7. desember 2013

Drammen Travbane V75 07-12-2013

I dagens V75 omgang på Drammen Travbane var det 5 siljanponnier og 1 siljanhest til start.

I dagens ponniløp var Celina B ute det endte med en fin 2 plass på tiden 2.50,5 med Erik Sikane i sulkyen! :) Vi gratulerer den unge og lovede kusken med den fine plasseringen! :))
Celina B

I dagens ponniløp var Larsen ute det endte med en fin 4 plass på tiden 2.47,8 med Annika. T. Espedal i sulkyen! :) Vi gratulerer den unge og lovede kusken med den fine plasseringen! :))
Larsen

I dagens ponniløp var Skorpan C.C ute det endte med en fin 6 plass på tiden 2.40,5G med Hans Martin Rød i sulkyen! :) Vi gratulerer den unge og lovede kusken med den fine plasseringen! :))
Skorpan C.C

I dagens ponniløp var Luffsan ute det endte med en fin 8 plass på tiden 2.32,8G med Ingrid Elise Rød i sulkyen! :) Vi gratulerer den unge og lovede kusken med den fine plasseringen! :))
Luffsan

I dagens ponniløp var Twisted Little Star ute det endte med en fin 9 plass på tiden 2.43,9G med Mina Charlotte Rølvaag i sulkyen! :) Vi gratulerer den unge og lovede kusken med den fine plasseringen! :))
Twisted Little Star

I dagens 7 løp var Riverside Touchman ute det endte med Dg med Vidar Hop i sulkyen! Trener er Jan Sæves som også eier hesten sammen med Anne Grete Sæves.
Riverside Touchman








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar