Siljan Travklubb

Siljan Travklubb

onsdag 16. april 2014

Drammen Travbane 14-4-2014

I kveldens omgang på Drammen Travbane var det 2 siljanponnier og 4 siljanhester til start.




I kveldens ponniløp var Larsen ute i årets 2 start for året det endte med 2 strake seier på et overlegent vis og havnet samtidig helt alene på målfoto med sin faste kusk Annika.T.Espedal i sulkyen! :) Tid ukjent!Vi gratulerer trene ,kusk og eier AnnikaT.Espedal med den helt overlegne seieren! :)))




I kveldens ponniløp var også Celina B ute det endte med en flott 3 plass på ukjent tid med Erik Sikane i sulkyen! :)) Vi gratulerer trener og kusk Erik Sikane med den flotte prestasjonen! :)))


I kveldens 6 løp var Valle Arja ute det endte uplassert på tiden 28,7a over 1700m med Lars Anvar Kolle i sulkyen! Trener og eier er Carolyn Skyer.


I kveldens 6 løp var også Tysvær Mai ute det endte med brutt løp med Kai Johansen! Trener er Runar Hagen som også eier hesten sammen med May Kristin Hagen.


I kveldens 8 løp var Aas Milla ute det endte med en fin 5 plass på tiden fine 35,7 over 2100m med Kai Johansen i sulkyen! Vi gratulerer trener og eier Asbjørn Rød med den fine plasseringen! :)))


I kveldens 8 løp var Sagvara ute det endte med brutt løp med Magnus Helland i sulkyen! Trener er Svein Saga som også eier hesten sammen med Anne Grethe Saga.







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar