Siljan Travklubb

Siljan Travklubb

søndag 2. august 2015

Biri Travbane 01-08-2015

I dagens omgang på Biri Travbane var det 4 siljanponnier til start i Norges Mesterskap for ponnier. Det var 4 kusker og ponnier fra siljan som hadde tatt turen til Biri denne lørdagen for å være med på et av årets store høydepunkt!

Tusen takk til Therese Bertil Bertelsen for flotte bilder!

I dagens ponniløp var Goronje ute det endte med en flott 2 plass på tiden gode 2.21,5 over 1609m med Sebastian Rød i sulkyen! Vi gratulerer den unge og lovende kusken med den flotte plasseringen! :))
GORONJE & SEBASTIAN

I dagens ponniløp var også Luffsan ute det endte med den flott 3 plass på tiden gode 2.24,0G over 1609m med lånekusk Hans Martin Rød i sulkyen!Vi gratulerer den unge og lovende kusken med den flotte plasseringen! :))
LUFFSAN & HANS MARTIN

I dagens ponniløp var også Skorpan C.C ute det endte med en flott 6 plass på tiden gode 2.26,1 G over 1609m med lånekusk Sol Emilie Risdal i sulkyen! Vi gratulerer den unge og lovende kusken med den flotte plasseringen! :))
SKORPAN C.C & SOL EMILIE

I dagens ponniløp var også Ametist ute det endte med en flott 10 plass på tiden gode 2.30,9 G over 1609m med Mina Charlotte Rølvaag i sulkyen! Vi gratulerer den unge og lovende kusken med den flotte plasseringen! :))
AMETIST & MINA



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar