Siljan Travklubb

Siljan Travklubb

søndag 13. mars 2016

Klosterskogen Travbane 10-03-2015

I kveldens omgang på hjemmebanen Klosterskogen Travbane var det 6 siljanponnier og 2 siljanhester ute i prløp.

I kveldens prløp var Komnes Molla ute det endte med godkjent prløp på tiden fine 39,7 over 2120m med Knut Robin Dalsbotten i sulkyen! Vi gratulerer trener og eier Johan Hogstad med vel gjennomført prløp! :)
Foto: Morten Skifjeld

I kveldens prløp var også Sager'n ute det endte med godkjent prløp på tiden fine 39,8 over 2120m med Gunnar Austevoll i sulkyen! Vi gratulerer trener Svein Saga som også eier hesten sammen med Mette Saga med vel gjennomført prløp! :) 


I kveldens ponniløp var også Luffsan ute det endte med en fin seier på tiden 2.28,2 G over 1700m med Ingrid Elise Rød i sulkyen! Vi gratulerer den unge og lovende kusken med flott prestasjon! :)

I kveldens ponniløp var også Charlie CC ute det endte med en fin 2 plass på tiden 2.28,2 over 1700m med Celine Rød i sulkyen! Vi gratulerer den unge og lovende kusken med flott prestasjon! :)

I kveldens ponniløp var også Skorpan C.C ute det endte med en fin 3 plass på tiden 2.28,5 G over 1700m med Hans Martin Rød i sulkyen! Vi gratulerer den unge og lovende kusken med flott prestasjon! :)
Foto: Morten Skifjeld

I kveldens ponniløp var også Ametist ute det endte med en fin 4 plass på tiden 2.31,9 G over 1700m med Mina Charlotte Rølvaag i sulkyen! Vi gratulerer den unge og lovende kusken med flott prestasjon! :)
Foto: Morten Skifjeld

I kveldens ponniløp var Eksl.Classic Lady ute det endte med en fin 5 plass på tiden 2.35,8 G over 1700m med Sebastian Rød i sulkyen! Vi gratulerer den unge og lovende kusken med flott prestasjon! :)
Foto: Morten Skifjeld

I kveldens ponniløp var Månstorps Fax ute det endte med DG med Sol Emilie Risdal i sulkyen! Måns og Sol Emilie kommer sterkerer tilbake nestegang!
Foto: Morten Skifjeld

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar